RobHCMC.reismee.nl

Welkom op mijn HCMC log!

Hallo en welkom op mijn HCMC log. Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens dit tripje. Al kan ik natuurlijk niet beloven ieder dag iets te schrijven.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn log en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Rob

yvonne

Ik ben benieuwd naar je verhalen vanuit het "exotische" vietnam! Leuk om te kunnen volgen wat je allemaal beleefd... Succes! X

Loes

Heel erg leuk idee Rob, zo kunnen we het toch een beetje meemaken. En zoals Janny zegt, je hebt een leuke schrijfstijl. Jammer Janny dat jij de foto's niet kunt maken!!
Hou je haaks

mama Emmy

Wat leuk om dit te lezen, je kunt ook nog auteur worden als dit niet lukt. Alles goed gegaan met de reis en de vuurdoop goed verlopen? Heb dit van Marie Louise, zij stuurde sms. Hoop spoedig weer wat te lezen. Kus mamax

(Schw)esther

Leuk dat we op deze manier op de hoogte kunnen blijven, Rob! Foto's, foto's, foto's....! (Ben dus benieuwd hoe het er daar uit ziet.)